Jatkuva
3. tou 2024
Maailmanlaajuinen Kick-off:
Frontline Plogging
Tulossa
2. elo 2024,
Helsinki

Johtajat vapaan yhteiskunnan rakentajina

Tervetuloa
Frontline Forumille

Frontline Forum tarjoaa inspiroivan kokemuksen johtajille ja päätöksentekijöille, jotka haluavat yritystensä ja organisaatioidensa menestyvän käynnissä olevien yhteiskunnallisten myllerrysten keskellä. Kultainen Venla -voittaja Gogi Mavromichalis’in juontamassa tapahtumassa kuullaan vaikutusvaltaisia puhujia ja panelisteja, jotka jakavat näkemyksiään mm. strategioista murroksessa navigointiin, johtajien roolista yksilöiden vapautta ja ihmisoikeuksia kunnioittavan yhteiskuntajärjestyksen puolustajina, demokraattisista periaatteista organisaatioiden toiminnan sekä työnantajien ja henkilöstön välisen yhteistoiminnan perustana. Demokratiaa tarkastellaan päivän aikana monella tasolla ja niin talouden ja arvojen kuin hyvinvoinninkin kannata. Erilaisten taustojen ja näkökulmien ansiosta päivän keskustelut ovat monipuolisia ja kiehtovia.

Tule siis sinäkin Sofia Helsinkiin 2.8.2024!

Olemme ylpeitä voidessamme esitellä pääpuhujamme:

Traci
Fenton
Climate Activist | Founder of ImpactOffice | Founder & Ambassador of Protect Our Winters (POW) Finland | Chairman of the Compensate Foundation
Juontaja
Gogi
Mavro-
michalis

Puhujat

Keynote
Traci
Fenton
Perustaja ja toimitusjohtaja,
WorldBlu®️
Traci
Keynote
Traci
Fenton
Keynote

Upea Traci Fenton tulee Amerikasta osallistumaan Frontline Forumiin ja tekemään siitä unohtumattoman!

Liity kanssamme 2. päivänä valaisevaan pääpuheenvuoroon Tracin, tunnetun maailmanlaajuisen johtajuus- ja kulttuurikoulutusyrityksen WorldBlu®️:n perustajan ja toimitusjohtajan kanssa. Hänen pääpuheenvuoronsa perehtyy "vapauden ja demokratian edistämiseen työssä" -hankkeen muuntavaan voimaan.🎙️

Traci on kirjoittanut "Freedom at Work". SOCAP on tunnustanut hänet "maailmaa muuttavaksi naiseksi tietoisessa liiketoiminnassa" ja nimesi hänet yhdeksi Inc.-lehden "50 parhaan johtajuuden innovaattorin" joukkoon. Vaikuttavilla panoksilla Traci on auttanut huippuyrityksiä maailmanlaajuisesti siirtymään hierarkkisista rakenteista vapauskeskeiseen demokraattiseen johtajuuteen.

Globaalina puhujana Traci on puhunut arvostetuissa instituutioissa ja tapahtumissa maailmanlaajuisesti. Hänen töitään on esitelty Fortunessa, Forbesissa, Fast Companyssa, The Wall Street Journalissa ja muissa johtavissa julkaisuissa.

Noora
Alanne
Executive Director,
Media Industry Research Foundation
Noora
Noora
Alanne

Noora Alanne on loistava johtaja Media-alan tutkimussäätiön (Media-alan tutkimussäätiön) toiminnanjohtajana. Roolinsa lisäksi hän toimii Finnmedian Uuden kasvun johtajana (Medialiitto). Noora tuo yli vuosikymmenen rikkaan kokemuksen monipuolisista rooleistaan kansainvälisissä mediayrityksissä.

Noora on haluttu puhuja, juontaja ja moderaattori mediatapahtumissa, seminaareissa ja työpajoissa. Hän jakaa tietojaan ja kokemuksiaan myös vierailevana luennoitsijana eri yliopistoissa Suomessa.

Hänen osallistumisensa puhujana Frontline Forumissa muuttaa käsitystäsi demokratian tulevaisuuden skenaarioista ja median roolista. Yhdessä Paulin kanssa he kertovat meille tärkeimmät näkemykset tästä aiheesta vuodelle 2024.

Lauri
Vaisto
Leading Consultant,
Duunitori
Lauri
Lauri
Vaisto

Lauri Vaisto on kunnianhimoinen ammattilainen, jolla on selkeä, looginen mieli ja innokas kyky nähdä iso kuva. Usean vuoden kokemuksella kansainvälisissä tiimeissä toimimisesta Lauri on saavuttanut suurta menestystä. Hän haastaa perinteisen liiketoiminnan ja politiikan erottamisen ja korostaa johtamisen kehittyvää maisemaa.

Älä missaa Lauri Vaiston arvokasta panosta paneelikeskusteluun, kun hän jakaa käytännön oivalluksia ja kokemuksia demokratian ja ihmisoikeuksien edistämisestä työpaikoilla. Osallistu ajatuksia herättävään keskusteluun Laurin ja muiden panelistien kanssa tutkiessamme strategioita ja toimia osallistavien ja oikeuksiin keskittyvien työympäristöjen luomiseksi.

Annina
Tanhuanpää
Director of ESG and CR,
OP Group
Annina
Annina
Tanhuanpää

Annina Tanhuanpää, ESG:n ja rahoituksen asiantuntija, joka on viime aikoina keskittynyt ihmisoikeusjulistuksiin, tuo pöytään runsaasti tietoa.

Osallistu ajatuksia herättävään paneelikeskusteluun aiheesta "Demokratian ja ihmisoikeuksien edistäminen työelämässä", jossa on mukana erilaisia panelisteja eri sektoreista.

Panelistina Annina jakaa näkemyksiä yrityksen politiikan keskeisestä roolista ihmisoikeuksien edistämisessä organisaation puitteissa. Hänen asiantuntemuksensa on ESG-näkökohtien (Environmental, Social, Governance) ja rahoituksen risteyskohdassa korostaen liiketoiminnan käytäntöjen mukauttamista ihmisoikeusarvoihin.

Annina Tanhuanpää tarjoaa arvokkaita näkökulmia yrityspolitiikan tärkeästä roolista ihmisoikeuksien puolustamisessa.

Dennis
Fagerström
Head of People Strategy,
Telia Finland
Dennis
Dennis
Fagerström

Dennis Fagerström on Telia Finlandin henkilöstöstrategiapäällikkö ja yksi arvostetuista panelisteista teemallemme "Demokratia ja ihmisoikeudet työelämässä". Projektinhallinnan, organisaatiokulttuurin kehittämisen ja myynnin taustalla oleva Dennis tuo pöytään runsaasti asiantuntemusta. Hän johtaa Telia Finlandissa hankkeita työn tuottavuuden parantamiseksi ja henkilöstökokemuksen kohottamiseksi innovatiivisten tekoälyprojektien kautta.

Koe omakohtaisesti, kuinka Dennis ajaa positiivista muutosta suunnittelemalla fyysiset tilat uudelleen demokraattisemmaksi, osallistavammaksi ja kukoistavammaksi työpaikaksi. Denis jakaa kokemuksensa kanssamme ja kertoo hänen esimerkkiään niistä tärkeistä toimista, jotka voivat auttaa esimiehiä, jotka pyrkivät saamaan aikaan myönteisiä muutoksia työympäristöönsä.

Mari
Kiviniemi
VTM, Hallituksen puheenjohtaja,
Vaasan yliopisto
Mari
Mari
Kiviniemi

Mari Kiviniemi on yhteiskunnallisen vaikuttamisen ammattilainen, joka toimi Kaupan liiton toimitusjohtajana vuodesta 2019 huhtikuun loppuun 2024 saakka. Hän on ollut mukana rakentamassa alalle ketterää ja vastuullista työelämää, joka perustuu osaajiin, luottamukseen ja yhteistyöhön.

Työmarkkinoilla ja työelämän osaamistarpeissa tapahtuvat muutokset sekä niihin oikealla tavalla vastaaminen olivat vahvasti hänen agendallaan myös toimessa OECD:n varapääsihteerinä.

Kiviniemi vastasi hallinto- ja kuntaministerinä valtion henkilöstöpolitiikasta ja sen työmarkkinalaitoksen toiminnasta. Tärkeänä tavoitteena oli varmistaa, että valtio on houkutteleva ja kilpailukykyinen työympäristö.

Isäntä
Iiro
Jussila
Professori
Iiro
Isäntä
Iiro
Jussila
Isäntä

Professori Iiro Jussila, isäntämme Frontline Forum 2024 -tapahtumassa.

Capital Six Oy:n toimitusjohtajana hänen tehtävänsä on ajaa kestävää kasvua yrityksissä yhdistämällä erilaisia pääomaekosysteemejä. Järjestelmämuutososaamisella ja osa-aikaisella professuurilla Iiro korostaa kestävää kehitystä nykypäivän yritysmaailmassa.

Kestävästä kehityksestä kiinnostunut Iiro kutsuu sinut Frontline Forumiin ainutlaatuiseen verkostoitumiseen ja ratkaisujen rakentamiseen. Hän rohkaisee Frontline Forumin osallistujia tarttumaan tapahtuman tarjoamiin ainutlaatuisiin mahdollisuuksiin – ilmastoviisasyritysten kehittäjien tapaamisesta maailman kauneimpien järvimaisemien nauttimiseen höyrylaivaristeilyllä. Ota yhteyttä Iiroon saadaksesi yhteistyötä, asiantuntemusta tai yhteisiä arvoja.

Ohjelma

Ohjelmaa hallitsee keskustelu kestävien yhteisöjen ja yhteiskuntien rakentamisesta. Keynote-puhujana meillä on ilo kuulla CEO Traci Fentonin, WorldBlu:n perustajan, innostavaa puhetta. Hänet on palkittu ansioistaan johtamisajattelun alalla ja tunnustettu maailman muokkaamisesta erinomaisilla tuloksilla Game Changer Award -palkinnolla. Traci jakaa näkemyksiään siitä, miten voimme yhdessä luoda organisaatioita ja yhteisöjä, jotka kukoistavat kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti.

Perjantai – 2. elokuuta

Ohjelma Päivittyy

9.00

Tervetuloa

Prof. Iiro Jussila,
Frontline Forum

9.15

Bisnesstrategioita muuttuviin demokratioihin

Director of Media Union's New Growth, Director,
Noora Alanne
,
Media-alan tutkimussäätiö

10.00

Keynote

Promoting freedom at work

CEO Traci Fenton,
WorldBlu

Tutustu myös 5.8. työpajaan!

11.00

Paneeli

Demokratiaa ja ihmisoikeuksia

Principal Consultant – Strategy & Employer Brand
Lauri Vaisto,
Duunitori

Director of ESG and CR
Annina Tanhuanpää,
OP Group

Head of People Strategy,
Dennis Fagerström,
Telia Finland

12.00

Lounas

13.00

Luottamusta ja sopimisen vapautta työpaikoille

13:30

Paneelikeskustelu

Kohti uuden ajan yhteistoimintaa

VTM, Hallituksen puheenjohtaja
Mari Kiviniemi,
Vaasan yliopisto

Sopimusasiantuntija Sirpa Leppäkangas,
Palvelualojen ammattiliitto PAM

Toimitusjohtaja Jarkko Ruohoniemi,
‍Teknologiateollisuuden työnantajat ry:n

Toimitusjohtaja Tuomas Aarto,
Palvelualojen työnantajat Palta ry

Varapuheenjohtaja Turja Lehtonen,
Teollisuusliitto ry

14.30

Kahvit

15.00

Visiona toimiva demokratia ja sopimusyhteiskunta

Varadekaani Hanna Wass,
Helsingin yliopisto

15.30

Yleisökeskustelu

Mistä löydämme ratkaisut?

16.15

Loppuyhteenveto

16.30

Tilaisuus päättyy

Tapahtuman mahdollistajat

Etsimme sponsoreita

Toteuttajakumppanit ja järjestäjä

Haluatko sinäkin Frontline Forumin mahdollistajaksi?

Tapahtuma-
paikkana Sofia Helsinki