Jatkuva
3. tou 2024
Maailmanlaajuinen Kick-off:
Frontline Plogging

Medialle

Kuva on AI:n luoma
AI itse näkee kuvassa seuraavaa:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Tarjottimella tuoreita ja monipuolisia näkökulmia

Frontline Forum tarttuu aikamme suuriin kysymyksiin ja päivän polttaviin aiheisiin ajatusjohtajien, aktivistien ja tekijöiden toimesta. Osallistuminen tapahtumiimme tarjoaa toimituksille tuoretta ja relevanttia sisältöä syvällisesti taustoitettuna, asiantuntevasti analysoituna ja osuvasti sanoitettuna.

Me olemme alusta moniääniselle keskustelulle ja avoimuudelle, joka yhtäältä nostaa esiin vastakkaisia näkökulmia ja mielipiteitä ja toisaalta synnyttää dialogia ja keskinäistä ymmärrystä. Osallistuminen voi mahdollistaa medialle raportoinnin mielenkiintoisista ja haastavista yhteiskunnallisista asetelmista ja ristiriidoista sekä toisaalta konkreettisista ratkaisuista, jotka vievät kehitystä eteenpäin.

Kotimaisten ja kansainvälisten asiantuntijoiden kirjoitukset ja haastattelut kotisivuillamme ja sosiaalisen median kanavissamme tarjoavat medialle raaka-ainetta tiedon tarjoamiseen ja monimutkaisten aiheiden ymmärryksen lisäämiseen lukijoiden parissa.

Otamme palvelutehtävämme tosissaan. Tarjoamme siis aktiivisesti medialle mahdollisuuksia haastatella puhujia, osallistujia ja järjestäjiä ennen tai jälkeen tapahtumien. Teemme mielellämme laajaa ja suunnitelmallista yhteistyötä tapahtumiimme ja erilaisiin tempauksiin tai kotisivujen ja sosiaalisen median juttusarjoihin liittyen.