Jatkuva
3. tou 2024
Maailmanlaajuinen Kick-off:
Frontline Plogging
Jatkuva
Kick-Off, 3. Tou 2024
Nimike

Frontline Plogging

#FrontlineForum #FrontlinePlogging

Yhteistyö-
kumppanit

Frontline Ploggingin tarkoituksena on yhdistää ihmisiä kestävän kehityksen ja ympäristönsuojelun tärkeisiin aktiviteetteihin. Jatkuva tapahtuma kannustaa osallistujiaan roskien keräämiseen ja samalla lisäämään tietoisuutta ympäristönsuojelun merkityksestä.

Unohda siis kalliit liikuntavälineet hetkeksi ja vaihda ne hanskoihin ja roskapusseihin, sillä on Frontline Ploggingin aika ja me kutsumme sinut, puolisosi, lapsesi ja kaverisi, työkaverisi, sukulaisesi, sukulaisen sukulaiset, lemmikit jne...

– siis ihan kaikki mukaan tähän trendaavaan ympäristöystävälliseen treeniin. Milloin vaan, missä vaan!

Kuinka osallistua?

Ohjeet

Skannaa QR-koodi: Etsi sivuiltamme tai somepostauksista QR-koodi. Käytä puhelimesi kameraa tai QR-koodinlukijaa skannataksesi koodin.

Avaa verkkosivu: QR-koodi avaa verkkosivun. Jos haluat, voit ottaa sijaintitiedot päälle, jotta voimme myöhemmin muodostaa kartan siivottavista alueista.

Kuvien ja videoiden ottaminen: Verkkosivulla voit avata kameran tai videon tallennuksen. Aloita kuvaaminen ja tallenna siivoushetkesi.

Lataa kuvia ja videoita: Voit ladata kuvia ja videoita kuvapalveluun joko heti paikan päältä tai myöhemmin kotisohvalta käsin. Myöhemmin ladatessasi sinun tarvitsee vain skannata QR-koodi uudelleen, avata verkkosivu ja valita puhelimesi galleriasta haluamasi tiedostot.

Hyväksy ladattavat kuvat ja videot: Merkitse oikein ympyrässä oleva hyväksyntämerkki ja paina “Jatka”.

Arvontaan osallistuminen (vapaaehtoinen): Jos haluat osallistua arvontaan, voit antaa yhteystietosi. Tämä ei ole pakollista.

Lähetä: Vahvista, että kuva tai video on itse ottamasi ja anna Frontline Ploggille oikeus käyttää BCasteriin koottuja kuvia valitsemissaan medioissa.

Huomioi: Lataathan vain omia ottamiasi kuvia ja videoita, jotta tiedämme, että sinulla on lupa niiden käyttöön. Kiitos osallistumisestasi Frontline Ploggingiin! 🌿📸

Luo itsellesi hyvä mieli, huolehdi luonnosta ja vahvista ympäristötietoisuutta!

Lue lisää
Lue vähemmän

Yhteistyökumppanimme

Yhteistyö-
kumppanimme

Bluumo

Bluumo on verkkoalusta, joka yhdistää itsenäiset wellness -palveluiden tarjoajat asiakkaisiin ja tuo palvelut asiakkaiden käytettäväksi kodeissa, majoituspaikoissa ja työpaikoilla – siellä missä ihmiset itse haluavat tulla kohdatuiksi ja palvelluiksi.

Frontline Forumille Bluumo on haluttu kumppani, sillä sen paikkariippumaton palvelutuotanto demokratisoi wellness -palveluita tuoden niitä myös liikkumisrajoitteisten käytettäväksi ja toisaalta voimaannuttaa palveluntarjoajia ja vapauttaa heidät liikkeelle kiinteiltä toimipisteiltään. Asiakkaiden tiloissa toimiminen ei tuota vain taloudellisia säästöjä, vaan myös päästövähennyksiä.

Frontline Ploggingiin Bluumo on erinomainen kumppani, sillä se on jo yli vuoden ajan saanut hotellien ja yritysten ryhmät kukoistamaan ohjatuilla ympäristöystävällisillä aamulenkeillään, joilla on kerätty luonnosta ja kaupunkien puistoista pois satoja säkkejä roskaa.

"Bluumo tukee perinteisten palveluiden kulutusta ja tuottamista keskittyen erityisesti hyvinvointia tukeviin palveluihin. Isossa kuvassa kulutuksen ohjaaminen paikallisesti tuotettuihin palveluihin auttaa siirtymässä uudistavaan ja kestävään talouteen. Ympäristönäkökulma Bluumon toiminnassa on siten erittäin keskeinen ja merkityksellinen. Tuotamme myös ohjattuja plogging tunteja, jossa ympäristön ja ihmisten hyvinvointi yhdistyy hauskalla tavalla. Bluumon tiimi on ilolla mukana edistämässä Frontline Plogging tempausta ja kutsumme kaikki kynnelle kykenevät mukaan liikkeeseen.", toteaa toimitusjohtaja Esko Sorva

Lue lisää: bluumo.fi

Lue lisää
Lue vähemmän

BCaster

BCaster on suomalainen tekoälypohjainen alusta, jolla voidaan vaivattomasti jakaa, kerätä ja yhdistää ihmisten tuottamaa tuoretta ja autenttista visuaalista sisältöä. BCasterin avulla brändit voivat helposti, laillisesti ja vastuullisesti käyttää seuraajiensa valokuvia ja videoita yleisönsä aktivoimiseen, sitouttamiseen ja sykähdyttämiseen.

Frontline Forum tekee yhteistyötä BCasterin kanssa luodakseen vastuullisesti lisäarvoa Frontline Plogging -yhteisölle ja kumppaneilleen. BCaster-alustaa ja dataa isännöidään luotettavissa globaaleissa kumppanipalvelinkeskuksissa, jotka ovat sitoutuneet käyttämään 100 % vihreää energiaa vuoteen 2025 mennessä.

“Perustimme BCasterin, jotta yritykset ja organisaatiot voisivat kerätä ihmisten mobiilikuvia ja videoita vastuullisesti. Haluamme kantaa oman kortemme kekoon luonnon ja tulevaisuutemme eteen. Frontline plogging on aivan täydellinen kanava aktivoida ihmiset keräämään roskia luonnosta lenkkeilyn ja ulkoilun yhteydessä. BCasterin avulla ihmiset voivat lähettää omat tunnelmansa ja löydöksensä yhteiselle, luotettavalle sekä turvalliselle alustalle. Näin saadaan hyvän tekemisen kasvot niille, kenelle se kuuluu eli jokaiselle ploggaajalle", kertoo BCasterin perustaja Janne Neuvonen.

Lue lisää: bcaster.com

Lue lisää
Lue vähemmän

Minustako ploggeri?

Kyllä vain. Tule ploggeriksi pukemalla käteesi hanskat, nappaamalla roskapussi ja etsimällä ympäristöstäsi, reittisi varrelta roskia, jotka poimit roskapussiisi. Kun pussi on täynnä, laitat sen johonkin yleisroskikseen tai lajittelet oikeanmukaisesti. Niin helppoa on tulla ploggeriksi!

Ploggaamalla lisäät myös kuntoiluusi venyttelyä ja kyykkäämistä sekä mikä parasta; vähennät kuntoillessa roskien ja erityisesti muovien määrää päätymästä vesistöön tai muualle luontoon.

Ja hei, tyyli on vapaa. Kunhan saadaan ne talven ja Vapun roskat pois ympäristöstämme!

#FrontlineForum #FrontlinePlogging

#Vappusiivous #Ympäristökiittää #KanssaEläjätKiittää

Frontline Plogging 2023
-tunnelmia